Brugskunst
 
Tøjbøjlen, skohornet, støvleknægten og adventskransen er designbeskyttet
 
NYT: "Tapasplanke" i forskellige træsorter til anretning og præsentation af tapas, sushi, små frokostretter o.l. 
 
Tøjbøjlen er lavet i solid kvalitet og matcher ens smukkeste tøj Der kan medkøbes en messingkrog til indskruning direkte i væg, så bøjlen ses - når den ikke bruges - i fuld profil som en figur - en fuglefigur - og altså som vægdekoration. Når man bruger bøjlen til en herrejakke, kan et slips hænges rundt om fuglens halefjer. Og kvinder kan binde silketørklæder her som matcher bluser. 
 
Skohornet er ca. 60 cm. langt så man ikke behøver at bøje sig. Det kan dog leveres i andre længder efter bestilling. Håndgrebet gør det nemt at bruge skohornet og knagen gør det let at tage det frem og hænge det op. Når det hænger i entreen er det en dekoration i sig selv. Til skohornet medfølger den viste knage, skruer, rawplugs og opsætningsinfo. 
 
Støvleknægten udviklede jeg i foråret 2017 på opfordring af en dame, som så på mine ting ved julemarkedet på Koldinghus Slot og som savnede sådan en. Det er sjovt at tale med folk om sådan en gammel ting, som nyere generationer ofte ikke kender. Ideen med designet er at åbne støvleknægten således at den kan bruges til store og små støvler. Det vækker anerkendelse. Og det koniske design af siderne så der bliver taget blidt om støvlerne med fint slebet træ.
 
Tøjbøjle, støvleknægt og skohorn laves i en række forskellige træsorter. 
 
Tapasplankerne laves i forskellige træsorter - her er afbildet en i santos palisander og en i ibenholt med bambussokkel. Længden er ca. 85 cm. og bredden ca. 20 cm. Højden 5-7 cm. De er beregnet til smuk servering af tapas, sushi, små frokostretter o.l. 
  
Adventskransen i stentøj er ca. 33 cm. i diameter. Den runde ring under lysasietterne kan bruges til æbler, mandariner, nødder, konfekt og små grangrene. Evt. til at man laver en juledekoration med mos, små nisser, paddehatte og andet. Derved forener adventskransen flere funktioner. På fotoet er de hvide lys vokslys med LED pære indstøbt fra firmaet "Sirius". Eller man kan bruge vokslys hhv. stearinlys. Adventskransen vil blive produceret i forskellige farver. Designet er mit og selve adventskransen er udført af en keramiker. 
 
 
 

Brugskunst

You need to install or upgrade your Flash Player
Priser
 
Jeg anfører ikke priser fordi de varierer efter træsort og trætingens størrelse.
Sten Clod Poulsen | CVR: 31909759 | Fruegade 19 B, 4200 Slagelse - Denmark | Tlf.: +45 31507047 | stenclodpoulsen@gmail.com