(How to buy products from poulsenwoodwork from another country read here. The current price range in four currencies look here. However I now make larger figures so det price range is doubled, but I still have figures in all price levels). 

Min primære salgskanal er at stille op på forskellige kunsthåndværkermarkeder fordi køberen undgår butiksavancen og direkte kan se og mærke de enkelte ting og variationen i sortimentet. .

Og mine ting kan også købes her over hjemmesiden. Angående priser må du forhøre dig via mail: Se fotosamlingerne af brugskunst hhv. træfigurer - vælg det foto du er optaget af - det har et nummer nederst - og skriv til mig. Gerne med oplysning om træsort - så kan vi aftale nærmere. Det er for bøvlet at skrive præcise priser fordi de afhænger af træsorten, men også af størrelsen. 

Priserne følger antallet af arbejdstimer, indkøb af træ og messingting. Der kan være leveringstid, hvis jeg først skal købe nyt træ eller har andre bestillinger. Jeg er ikke altid leveringsdygtig i alle de træsorter, som jeg arbejder med.

Ved større bestillinger leverer jeg i partier, som betales hver for dig. 

 

Køb og kontakt

 
 
 
 
Priser

Prisen på de fleste af mine ting fra hjemmesiden og ved markeder for kunsthåndværk er mellem 300 kr. og 3500 kr. incl. moms. Enkelte større figurer kan koste mellem 6000 kr. og 40 000 kr. Det tager fra 1-2 dage til en uge at lave en mindre ting færdige og måneder at lave store ting færdige.

Ring evt. 31507047 om valg af figur/brugskunst og den ønskede træsort eller send en sms eller en mail: info@metaconsult.dk. Oplys navn, adresse og postnummer.
Ved bestillingen betales halvdelen af beløbet plus forsendelsesomkostninger så jeg ved at jeg har at gøre med en seriøs køber. Og så jeg kan prioritere denne opgave fremfor min øvrige løbende produktion. Hvis ikke jeg finder den aftalte træsort i den rigtige størrelse tager jeg kontakt for en anden aftale eller returnerer beløbet. Når varen er klar til forsendelse dokumenterer jeg de færdige ting, indpakningsprocessen og den færdige pakke med adressemærkat. Før jeg afsender den i postbutikken skal jeg modtage den anden halvdel af prisen. Desværre ud fra dårlige erfaringer. Eller den anden halvdel af prisen betales ved personlig afhentning af den færdige ting. 

Gavekort kan købes. På den måde kan man bistå modtageren med at få råd til at købe nogle af tingene og de får selvbestemmelsesmulighed ved at se på hjemmesidens fotos og vælge det, som de gerne vil have. 

 

Sten Clod Poulsen | CVR: 31909759 | Fruegade 19 B, 4200 Slagelse - Denmark | Tlf.: +45 31507047 | info@metaconsult.dk