Intro
 
 
 
Til hver solgt ting hører et underskrevet certifikat, hvor jeg godtgør at tingen er lavet af mig - og altså dokumenterer proveniensen. Logoet på certifikatet matcher logoet som er brændt ind i bunden af figuren. Det giver yderligere sikkerhed.  
 
Det kan være svært at nå at forberede sig, dvs. lave en god kollektion. Det jeg sigter efter er: 
 
1) At der er varer i alle prisspænd fra 100 kr. til tocifrede tusindkronesedler. 
 
2) At der er mange vidt forskellige ting, brugskunst og dekorative figurer. 
 
3) At flest muligt af tingene findes i flere forskellige træsorter. 
  
2019
 
Billederne her til højre er fra en livsstilsmesse på Gisselfeld Kloster den 17.-19. maj. 
 
2018

Årets markeder er gået over forventning. Der er stor interesse for mine ting. En stor hvalhale bestående af 7 lag wenge´træ er blevet solgt for 12 500 kr. og en stor hel hval for 25000 kr. En rokke i padauk (træsort fra Indien) er ligeledes færdig. Min stand er blevet mere stilig med sorte polyesterduge - se foto - og det klæder trætingene godt. Billederne er fra "WeDoCraft" i Fensmark i april og fra Odense Havenekulturfestival i maj. 

 
2017
Har været et godt år. Mine ting sælger stabilt og det er vidt forskellige ting - brugskunst og træskulpturer - som folk køber. Det prislag jeg hidtil har haft for mine ting er omkring 150-5000 kr.
 
Det jeg for tiden arbejder på er at udvide sortimentet i to retninger. Dels en række mindre figurer i overkommeligt prislag - hundredekronesedler. Og dels i det eksklusive prislag - snart tocifrede antal tusindkronesedler. Således at der er noget for enhver pengepung. 
 
Det har været en glæde, at støvleknægten sælger godt og det er sjovt at tale med folk om sådan en gammel ting, som nyere generationer ofte ikke kender. Ideen med at åbne støvleknægten således at den kan bruges til store og små støvler vækker anerkendelse. Og det koniske design af siderne så der bliver taget blidt om støvlerne med fint slebet træ. 
 
Aktuelt arbejder jeg på to store projekter: Det ene er en hvalhale af en dykkende hval i wenge´ ca. 35 cm. høj og 60 cm. lang og 28 cm. bred.Prisen vil blive 7500 kr. incl. moms. Og dels en hel hval 1,20 m. lang som skal svæve på messingstænger lige som den lange fisk, der ses under "Træfigurer". Pris formentlig 12 000 kr. incl. moms. 
 
2017
 
I år har jeg deltaget i følgende kunsthåndværkermarkeder: 
 
18-26. marts Kunstudstilling "Ad Libitum", Korsør fæstnings magasinbygning. 
 
4-5 juni Trapholt Kunstmuseums pinsemarked, Kolding
 
9-11 juni Kunsthåndværkermarkedet "Beddingen", Hundested
 
5-6 august Kildemarkedet i Tisvilde
 
12-13 august "Art Market" i Hejninge ved Slagelse
 
3. september Høstmarked ved Øregaard Kunstmuseum i Hellerup
 
16.-17 september Nordsjællands Kunsthåndværkermarked i Slangerup
 
Og skal derudover deltage i: 
 
10.-11. november "Håndelavets" årlige salg af kunsthåndværk i Høng. 
 
25.-26. november "Julebasar" i Skælskør. 
 
2.-3. december julemarkedet ved Trapholt Kunstmuseum, Kolding
 
9.-11. Livsstilmesse på Bernstorff Slot, Jægersborg
 
2016
 
2016 er det første år, hvor jeg har vist mine ting frem og har deltaget i forskellige markeder. 
 
Det viste sig, at de fleste tilmeldingsfrister lå før, jeg blev opmærksom på det pågældende marked. Blot at finde dem er nyt for mig. Jeg vil derfor først i 2017 kunne ansøge mere systematisk om at komme med på flere censurerede markeder.
 
Hver gang jeg har deltaget, har jeg medtaget værktøj og halvfærdige træting og arbejdet på tingene under hele åbningstiden og dermed været "et arbejdende værksted". Interessen har været meget stor, det er sjovere at se på end en opstilling af færdige ting og giver gode samtaler medens jeg arbejder. 
 
Billederne her er fra min deltagelse på forskellige markeder i 2016 og 2017: Ad Libitum, Korsør, Beddingen, Art Market Hejninge og Ribe Kunsthåndværkermarked.

Markeder

Markeder, hvor jeg deltager i 2018

Se her
Sten Clod Poulsen | CVR: 31909759 | Fruegade 19 B, 4200 Slagelse - Denmark | Tlf.: +45 31507047 | info@metaconsult.dk